Декларация за поверителност

Ние съхраняваме сигурно всяка лична информация, която клиентите ни предоставят, и от която може да бъдат идентифицирани като предприемаме подходящите технически и организационни мерки за защита срещу непозволена или незаконна обработка на личната информация на всеки, включително и криптиране на информацията с приложимите стандарти в индустрията.

Ние нямаме достъп до финансовата информация на клиентите.

По време на посещението Ви в сайта, може да събираме лична информация, необходима, за целите на доставка на поръчките, отговаряне на запитвания, фактуриране и други. Съхраняваме информацията толкова дълго, колкото е необходимо, за да се обработи поръчката или да изпращаме промоционални съобщения, ако сте се абонирали за такива.

Когато се регистрирате при нас, се абонирате за бъдещи промоции и специални оферти. Можете да се отпишете от услугата по всяко време.

Когато ни предоставяте информация, приемате рисковете, свързани с употребата на Интернет и Рекс Фармасютикълс ООД не е отговорно за каквато и да е загуба на информация, освен ако не сме изпълнили задължението си за грижа за клиента.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ: 0878-870-555
Всички цени са с ДДС
© REX Pharmaceuticals ltd.